Alumīnija radiatori FERROLI

Posted by admin 04.03.2017 0 Comment(s)

Alumīnija radiatori PRO tiek izgatavoti, pēc vismūsdienīgākajām tehnoloģijām, Eiropas rūpnīcā Ferroli Group. Rūpnīca ir apgādāta ar vadošo eiropas ražotāju jaunākajām tehnoloģijām. Izstrādājot radiatorus, tika ņemtas vērā visas mūsdienu prasības, izmantoti jaunākie atklājumi un tehniskie risinājumi. Īpaša ražotāju uzmanība tika veltīta, lai jaunie radiatori būtu ar augstu efektivitāti, uzticami un konkurētspējīgi mūsdienu tirgū, vienlaicīgi ieturot visaugstāko kvalitāti. PRO alumīnija radiatoru efektivitāte tiek nodrošināta ar sekojošām konstruktīvajām īpatnībām:

  • Paaugstināta siltumatdeve, pateicoties augstai siltumstarotspējai un konvektīvo plākšņu palielinātajam laukumam.

  • Speciāls alumīnija sakausējums ar pazeminātu siltuma inerci, kas radiatoram nodrošina maksimālās temperatūras sasniegšanu, minimālā laika periodā.

  • Ferroli PRO alumīnija radiatoru siltumatdeve ir 1,5 reizes lielāka, nekā tērauda vai čuguna

Visi Ferroli alumīnija radiatori atšķiras no konkurentiem ar savu izcilo uzticamību un ilgo kalpošanas laiku.

Radiatoriem tiek veikta rūpīga kvalitātes kontrole, atbilstoši Eiropas normatīviem EN442. Tur klāt katrs radiators, kas nolaists no konveijera, tiek pakļauts hidrauliskām parbaudēm ar paaugstinātu spiedienu, tas nodrošina tehnisko atbilstību, ko garantē ražotājs.Radiatori sastāv no lietām alumīnija sekcijām, kas izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma (AlSi9Cu EN AB- 46100), pēc liešanas tehnoloģijas zem spiediena, atbilstoši UNI EN 1676 normatīviem. Radiatori salikti ar tērauda nipeļiem, ar speciālu antikorozijas pārklājumu iekšējām virsmām.

Starpsekciju telpa ir hermētiski noslēgta pateicoties paranīta blīvēm, noturīgām pret siltumnesēju iedarbību.